Cum sa gasesti un salon de coafura bun

Sa-ti lasi parul in grija altei persoane necesita multa incredere. Deoarece parul reprezinta o parte semnificativa a aspectului nostru, suntem cu totii constienti cat de rau ne-ar putea afecta o coafura prost facuta. O coafura nefericita ar putea, de asemenea, sa reduca increderea in sine, mai ales ca este nevoie de timp pentru ca parul sa creasca inapoi. De aceea, gasirea unui salon de coafura bun si de incredere este un element esential.

Daca vrei sa iti mentii parul sanatos, trebuie sa frecventezi un coafor  la fiecare sase sau opt saptamani, astfel ca, atunci cand vine vorba de selectarea unui salon de coafura, este important sa faci alegerea corecta. Vei petrece mult timp alaturi de hairstylistii de la salonul ales, iar imaginea ta va fi in mainile lor.

Iata cateva sfaturi utile care te pot ajuta sa gasesti cel mai bun salon de coafura:

  1. Viziteaza personal salonul inainte de a-ti face o rezervare.  Nu te baza doar pe informatiile pe care le gasesti online sau in Paginile Aurii – fa o cercetare amanuntita. Chiar inainte de a-ti face o programare, viziteaza salonul si observa atmosfera generala din interiorul acestuia. Ia o nota la urmatoarele: Este ocupat? Saloanele ocupate tind sa indice clienti satisfacuti. Este curat? Verifica daca exista par lasat pe podea chiar si atunci cand o tunsoare este terminata. De asemenea, arunca un ochi asupra statiilor de lucru pentru a vedea daca exista vopsea sau dispozitive aruncate in dezordine. Un salon bun va fi intotdeauna bine pastrat si ingrijit, cu toate dispozitivele si produsele la locul lor. Exista o lista cu preturi afisata? Cele mai multe saloane au un consiliu care arata preturile acestora. Saloanele bune vor face astfel incat clientii lor sa fie constienti de preturile lor. Atmosfera din interiorul salonului este una relaxanta sau stresanta? Cauta un salon cu o atmosfera prietenoasa, dar profesionala.
  2. Pune intrebari. In cazul in care salonul ales indeplineste criteriile de mai sus, este timpul sa pui cateva intrebari: Exista o diferenta de pret intre stylistii juniori si stylistii seniori? Ar trebui sa existe – stylistii superiori sunt, dupa cum sugereaza numele, mai experimentati si, prin urmare, sunt platiti mai bine. In cazul in care tot personalul este platit la acelasi nivel, este posibil ca angajatii sa nu fie de cea mai buna calitate. Nu trebuie sa te intereseze salariile, trebuie doar sa intrebi daca exista o diferenta de pret intre o tunsoare efectuata de un stylist junior si unul superior. In salon lucreaza specialisti in vopsirea parului? Din nou, ar trebui ca acestia sa existe intr-un salon profesionist.
  3. Utilizeaza un motor de cautare pentru a verifica si a vedea daca salonul are vreo recenzie buna sau negativa. Daca gasesti mai multe recenzii foarte proaste, probabil ca ar fi mai bine sa eviti acest salon sau, daca este mentionat, pe stylistul in cauza.
  4. Ai incredere in instinctele tale. De obicei, vei avea un sentiment bun daca un salon de coafura este potrivit pentru tine.

salon de coafura bun

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *