5 Motive sa apelezi la serviciile unui makeup artist pentru nunta ta

Te-ai gandit vreodata ca, pentru a arata perfect in ziua nuntii tale, trebuie sa apelezi la serviciile unui makeup artist? In cea mai importanta zi a vietii tale trebuie sa ai un machiaj impecabil, iar acest lucru poate fi garantat doar de un makeup artist profesionist.

Iata care sunt cele mai importante 5 motive de a apela la serviciile unui makeup artist pentru ziua in care vei fi mireasa:

1. In ziua nuntii trebuie sa fii fericita si lipsita de griji.

Cele mai multe femei sunt foarte emotionate si stresate in ziua in care se marita. Aplicarea unui machiaj necesita rabdare si buna dispozitie, pentru a nu face greseli. Mai mult decat atat, stresul poate cauza aparitia eruptiilor cutanate pe ten, imperfectiuni care pot fi cu greu ascunse sub machiaj. Lasa-te pe mainile unui makeup artist cu experienta, ramai calma si bucura-te de frumusetea acestei zile. Un makeup artist poate sa iti realizeze un machiaj incredibil intr-un timp destul de scurt, scotandu-ti in evidenta calitatile fizice si ascunzandu-ti defectele.

2. Makeup artistii folosesc doar produse profesionale, de cea mai buna calitate.

Asa cum probabil ai observat, machiajul arata diferit in fotografii decat in realitate. Este important ca in ziua nuntii sa porti un machiaj mai pronuntat decat cel pe care il porti in zilele obisnuite, dar acesta trebuie sa fie aplicat in mod corect pentru a evita vulgaritatea sau lipsa de naturalete. Cantitatea de machiaj si modul de aplicare al acestuia sunt esentiale in ziua in care esti mireasa, si doar un makeup artist cu experienta va sti exact ce sa faca. Indiferent ca preferi machiajul mai natural sau mai dramatic, cosmeticianul va sti sa iti aplice un machiaj perfect care sa arate grozav pentru aparatul de fotografiat.

Din moment ce artistii in machiaj folosesc produse cosmetice pentru a-si castiga existenta, este in avantajul lor sa foloseasca doar lucruri de cea mai buna calitate, care sa nu dezamageasca clientii. De regula, un makeup artist foloseste cosmetice scumpe, care sunt proiectate pentru flexibilitate si care sa dureze cel putin 24 de ore pe piele.

3. Fotografiile de la nunta dureaza o viata intreaga.

Fotografia este una dintre cele mai mari si cele mai importante investitii in ziua nuntii tale. Purtand un machiaj impecabil, fotografiile vor iesi fabulos. Daca te simti minunat, vei arata foarte bine si viceversa!

4. Un makeup artist iti poate scoate la iveala cel mai bun look al tau!

Un makeup artist le-a vazut pe toate: piele buna, piele cu imperfectiuni, piele uscata, ten gras, etc. El are experienta suficienta astfel incat sa stie sa lucreze bine cu tipul pielii tale, indiferent care este acesta. El stie sa iti creeze un machiaj care sa arate perfect pe chipul tau, stie sa iti aplice fardul de obraz potrivit, stie cum sa iti machieze chipul in functie de forma acestuia si stie sa aleaga cel mai bun machiaj de ochi pentru forma ochilor tai. Toate aceste mici detalii ti-ar provoca mult stres daca ai alege sa te machiezi singura in ziua nuntii tale. Lasa un profesionist sa aiba grija de tine!

5. Selectarea culorilor este foarte importanta.

Makeup artistii studiaza arta si alegerea corecta a culorilor. De la fardul de ochi la rujul de buze, makeup artistii stiu sa aleaga cele mai bune culori pentru clientii lor.

professional makeup
professional makeup

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *