Ce trebuie sa stii despre vopsirea sprancenelor

Daca te gandesti sa iti vopsesti sprancenele, atunci cel mai bine ar fi iei in considerare sfaturile din randurile de mai jos. Poate ca ti-ai schimbat culoarea parului, preferi sa te machiezi mai putin sau ai sprancene abia vizibile. Oricare ar fi motivul, iata aici cateva sfaturi pe care sa le ai in vedere atunci cand iti vopsesti sprancenele:

  1. In vopsirea sprancenelor trebuie sa folosesti o nuanta care sa se potriveasca atat cu nuanta parului tau cat si cu tonul pielii tale. Sprancenele trebuie sa arate natural si sa contribuie in mod estetic la conturarea fetei, fara a iesi in evidenta prin ceva exagerat.
  2. Sfat pentru femeile cu par blond: Daca ai un par natural blond sau daca tocmai ti-ai vopsit parul intr-o nuanta blonda, este recomandat sa iti vopsesti sprancenele intr-o nuanta un pic mai inchisa decat culoarea parului. Vopsirea sprancenelor intr-o nuanta exacta cu cea a parului arata putin prea monocromatic. Alege o vopsea blond inchis pentru sprancene daca parul tau este blond deschis, sau o tenta de maro deschis daca parul tau este blond inchis.
  3. Sfat pentru femeile brunete: Ideal ar fi ca femeile cu par negru sau castaniu sa aleaga o nuanta mai deschisa pentru sprancenele lor. Din nou, trebuie sa se evite monocromatica. Procedand in acest fel, sprancenele nu vor parea nici nenatural, nici vulgar.
  4. Un avantaj colosal al vopsirii sprancenelor este acela ca te va scuti de timpul pierdut zilnic prin machierea lor. De asemenea, chipul tau va arata mai luminos si mai proaspat in momentele in care esti nemachiata.
  5. Sincronizarea inseamna totul. In cele din urma, tine minte ca este posibil sa treci prin mai multe experimente pentru a putea identifica nuanta perfecta pentru sprancenele tale. Sau poate fi necesar sa aplici aceeasi nuanta de mai multe ori pentru ca sprancenele tale sa arate perfect. Asadar, daca in calendarul tau este marcat un eveniment important in viitorul apropiat, vopseste-ti sprancenele cu cel putin o saptamana inainte, pentru a fi sigura ca vei arata perfect in ziua cea mare.
  6. Cosmeticienii profesionisti iti pot garanta sprancene perfecte chiar din prima sedinta. Asadar, daca nu ai pricepere sau rabdare in vopsirea sprancenelor, programeaza-te Asalon, iar rezultatul te va satisface pe deplin!

vopsirea sprancenelor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *